Kommande bostad

Fullerö, Uppsala

Stratusvägen 38

  • price tag icon 5 913 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
3 995 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 148 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 913 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-18
Stratusvägen 38

Gavelradhus med 5,2 meter på högsta punkt & tre uteplatser! Områdets bästa läge mot allmänning.

Högst inbjudande gavelradhus av den större modellen från år 2018 på områdets bästa läge då tomten är extra stor och utgör gavel mot allmänning samt ligger intill angränsande skogsparti. Tilltalande design med träfasad som blir vackrare med åren och genomgående stora fönsterpartier i olika väderstreck som oavsett årstid ger effektfullt sken samt låter dagsljuset flöda fritt. Bostadsytan är fördelad på två plan samt loft med de större sällskapsytorna samlade i entréplan för bästa gemenskap. Kök och vardagsrum i öppen lösning med lång köksö blir en naturlig samlingspunkt. Köksinredningen är i pärlgrå nyans med diskreta beslag för att smälta in och ni har all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. I entréplan finns även våtutrymme med dusch och tvättmaskin, skafferi/förråd och rejäl hall med förvaringsyta. På det mellersta planet finns i huvudsak bostadens sovrum, det är 3-4 stycken beroende på hur ni vill disponera dem. Här finns även våtutrymme med badkar samt tvättmöjligheter, balkongaccess och sedan trappa till stort sovloft som idag nyttjas som arbetsrum med god förvaring i djup garderobslänga som löper längs vägg.

Det bästa med bostaden är att ni kan disponera hela tre uteplatser som vetter i olika väderstreck för att fånga upp hela dagens soltimmar. Tomten är en av områdets största med sina 351 kvm varav 265 utgör uteplats. Morgonkaffet intas gärna i förmiddagssolen på husets baksida samtidigt som ni njuter av stillheten och lugnet mot skogspartiet. På baksidan finns odlingsmöjligheter, ett stort trädäck och vidsträckt gräsmatta. Bostadens rymliga balkong vetter även den mot norr med fokus på morgon- och kvällssol, den nås via "master bedroom". På framsidan njuter ni av dagens bästa soltimmar samtidigt som ni kan övervaka barnens lek i grannskapet. Framsidan består av trädäck som rymmer rejält möblemang samt plattlagd yta. Bostadens tomt är helt inhägnad av prydligt staket, vilket bl a gynnar både barnfamiljer och de med husdjur.

Brf Hussvalan i Fullerö är en bostadsrättsförening från år 2017-18 med låg belåning, gemensamt elavtal, fördelaktigt bredbandsavtal och bostadsrättstillägg inkluderat i avgiften. Trevliga innergårdar innehållandes lekytor, sandlådor, bänkar och matgrupp, det finns även en liten backe som på vintertid används flitigt som pulkabacke. Varje bostad har två externa förråd placerade på bostadens fram- och baksida samt gemensam återvinningsstation. Alla boende har minst en parkering på sin asfalterade uppfart (detta hus har elbilsladdare), det finns även gott om gratis parkeringar för gäster och extrabilar.

Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns närbutik, tvätthall, bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburna har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Stratusvägen 38, Kommande i Fullerö, Uppsala
Planlösning från Stratusvägen 38, Kommande i Fullerö, Uppsala
Planlösning från Stratusvägen 38, Kommande i Fullerö, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad