Till salu

Fullerö, Uppsala

Stratusvägen 18

  • price tag icon 5 274 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
3 995 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 132 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 274 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Stratusvägen 18

Låt härligt ljusflöde & fina materialval bli din vardag. Brf-radhus i snygg design m tre uteplatser!

Charmigt radhusområde med angränsande skogsparti. Tilltalande design med träfasad som blir vackrare med åren och genomgående stora fönsterpartier i olika väderstreck som ger effektfullt sken samt låter hela huset bada i ljus. Bostadsytan är fördelad på två plan samt loft med de större sällskapsytorna samlade i entréplan för bästa gemenskap. Man har även placerat kök och vardagsrum i öppen lösning med stor köksö som blir en naturlig samlingspunkt. Köksinredningen är vit med diskreta handtag för att smälta in och ni har all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. I entréplan finns även våtutrymme med dusch, skafferi/förråd och rejäl hall med förvaring. På det mellersta planet finns i huvudsak bostadens sovrum, det är 3-4 stycken beroende på hur ni vill disponera dem. Här finns även våtutrymme med badkar samt tvättmöjligheter, balkongaccess och sedan trappa till sovloft som idag nyttjas som arbetsrum.

Det bästa med bostaden är att ni kan disponera hela tre uteplatser som vetter i olika väderstreck för att fånga upp hela dagens soltimmar. Morgonkaffet intas gärna i förmiddagssolen på husets framsida samtidigt som man ser grannskapet vakna. På baksidan kan ni välja om ni vill avnjuta eftermiddagssolen på den stora altanen med markis och gräsmatta eller om ni föredrar utsikten från balkongen som nås via bostadens ”master bedroom”.

Brf Hussvalan i Fullerö är en bostadsrättsförening från år 2017-18 med låg belåning, gemensamt elavtal, fördelaktigt bredbandsavtal och bostadsrättstillägg inkluderat i avgiften. Trevliga innergårdar innehållandes lekytor, sandlådor, bänkar och matgrupp, det finns även en liten backe som på vintertid används flitigt som pulkabacke. Varje bostad har två externa förråd placerade på bostadens fram- och baksida samt gemensam återvinningsstation. Alla boende har minst en parkering på sin asfalterade uppfart (detta hus har elbilsladdare), det finns även gott om gratis parkeringar för gäster och extrabilar.

Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns närbutik, tvätthall, bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburna har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Stratusvägen 18, Till salu i Fullerö, Uppsala Planlösning från Stratusvägen 18, Till salu i Fullerö, Uppsala Planlösning från Stratusvägen 18, Till salu i Fullerö, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad