Såld

Lilla Essingen, Stockholm

Strålgatan 47

Slutpris: 2 600 000 kr

Strålgatan 47

Funkisdröm med balkong som vetter mot sydost!

Välkommen till denna charmiga och välbevarade funkislägenhet som är belägen på Lilla Essingen. Här erbjuds en välplanerad etta med utmärkt ljusinsläpp samt stora fönsterpartier. Balkongen i allrummet vetter mot sydost. Bostaden kan enkelt omvandlas till en mini-tvåa. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen samt ett tillhörande förråd. Huset ritades 1937 av arkitekt Ernst Grönwall. Den här bostaden bör upplevas!

Fastigheten ägs idag av Brf Dammsugaren 2, en förening som bildades 2001 och består av 32 lägenheter. Byggnaden omges av grönska både på fram- och baksidan. Brf Dammsugaren 2 är en stabil och trygg förening med god ekonomi (skuldfri). Föreningen har nyligen sålt en av sina hyresrätter och har två kvar, vilket kan ge framtida intäkter. Medlemmarna har tillgång till takterrassen med infravärme och grillmöjligheter samt en relaxavdelning med bastu. Det finns även en välutrustad tvättstuga samt utrymmen för barnvagnar och cyklar

Lilla Essingen erbjuder en idyllisk livsstil. Om sol&bad lockar så är detta ett perfekt område att bo i. Ön har natursköna promenadstigar längs vattnet, båtbryggor, badplatser samt mysiga caféer, bagerier, flera restauranger och en mataffär. Trots den lugna atmosfären är stadens utbud alltid nära. Busslinjerna 1 och 56 tar dig till city på bara sju minuter till Fridhemsplan. En Citybike-station finns nära busshållplatsen Lilla Essingen, och pendlingsbåtar trafikerar ön året runt. Tvärbanan på Stora Essingen och tunnelbanan vid Thorildsplan eller Fridhemsplan ligger inom gångavstånd.

Välkommen på visning!

Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad