Såld

Huddinge

Storvretsvägen 75, 1 tr

Slutpris: 2 600 000 kr

Storvretsvägen 75, 1 tr

Välplanerad 4:a i toppskick med inglasad balkong med härlig utsikt mot skog!

Lägenhet högt belägen i absoluta toppskick och med milsvid utsikt. Snyggt och modernt med genomgående vitmålade väggar och ekparkett samt fina ytskick. Utmärkt planlösning med tre rymliga och ljusa sovrum, varav det ena med en walk-in- closet. Generöst och öppet sällskapsrum med stora fönsterpartier. Ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor samt en stor matplats för 6-8 personer med härlig utsikt mot skog. praktiskt med både ett helkaklat badrum och en sep.wc. Föreningen är välskött och belägen på Skogås högsta punkt och har så sent som 2014 genomfört en stamrenovering. Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål.

Skogås erbjuder både mysiga badplatser och naturområden med flera trevliga promenadstråk. Det finns flera förskolor och skolor på promenadavstånd och även ett omtyckt gymnasium. Skogås centrum som ligger ca 600 m från föreningen erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen 4 gånger i timmen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad