Såld

Lindbacken, Uppsala

Storstensvägen 101

Slutpris: 3 500 000 kr

Storstensvägen 101

Stilfullt radhus med stora fönsterpartier, soligt läge, öppen planlösning och braskamin

Välkommen till detta stilfulla och exklusiva radhus med fina uteplatser på Storstensvägen 101 i barnvänliga Lindbacken. Mycket väl genomtänkt interiör som exteriör där varje detalj är noga övervägd. Resultatet är detta familjehem som andas såväl kvalité som design och funktion. Huset är på 133 kvm och har öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Tomt och en träaltan på framsidan och utgång till baksida med stenläggning och gräsmatta. Här finns goda ytor för planteringar och utemöbler. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med förvaring för kläder samt städskåp, öppet mellan kök och vardagsrum, braskamin, ett sovrum i entréplan samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finner du tre sovrum varav ett har utgång till balkong, stor klädkammare som går att använda som kontor eller barnrum och ett badrum med badkar.

Lindbacken är den perfekta platsen för barn och barnfamiljer, ett tryggt område att växa upp i, där det är lätt att få vänner för både stora och små. Det anordnas löpträning, barnvagnspromenader och träningspass med barnvagn. Mycket omtanke har lagts ner vid utformningen av området, vilket har lett till grönskande gatustråk och flertalet bevarade naturpartier och stora parker. Området har på bara några år etablerat sig som ett trygg och optimal uppväxtmiljö för barn med tre förskolor samt grundskolan med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. På andra sidan den kan man hälsa på hos hästarna i Uppsala Ponnyklubb.
Lindbacken ligger med bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E-4. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar längsmed samma sträcka. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsalacentrum. Ytterligare service och butiker planeras till området.

Varmt välkommen på visning!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storstensvägen 101, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Storstensvägen 101, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad