Såld

Östermalm - Nedre Gärdet, Stockholm

Storskärsgatan 5

Slutpris: 7 600 000 kr

Storskärsgatan 5

Välplanerad hörnlägenhet i toppläge invid Tessinparken med fungerande eldstad.

Nu kan jag presentera en fantastisk hörnlägenhet belägen i insynsskyddat läge på lugn återvändsgata med grönskan precis utanför fönstren. Bostaden har mycket charm genom originaldetaljer och är smakfullt renoverad. Stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp sätter en härlig prägel på bostaden. Möjlighet till 4 rok.

-Genomgående bra skick
-Fungerande eldstad
-Hörnlägenhet med fantastiskt ljusflöde
-Stabil förening med låg belåning
-Närhet till Tessinparken och gärdet
-Promenadavstånd till Östermalmstorg
-Rikligt serviceutbud

Denna bostad är välplanerad och har många trevliga attribut så som öppen spis, vackra originaldetaljer och ett stort kök med matsal. Läget med direkt närhet till Tessinparken, Karlaplan, Ladugårdsgärdet samt restauranger och förskolor gör att bostaden passar utmärkt för både paret och den lilla familjen.

Bostaden är planerad med två gedigna sovrum i lugna och insynsskyddade lägen, ett stort vardagsrum som rymmer både en stor soffa samt större matbord. I mitten av rummet finns eldstaden som sätter det sista för en optimal känsla. Ett stort och arbetsvänligt kök med bänkskivor carrara marmor. I anslutning till köket finns även ett matrum med plats för sällskap på 4-6 personer. Dessutom ett helrenoverat badrum samt gäst-wc.

Som en del av Brf Majtalaren 2 bor du i en ekonomiskt stark förening med 38 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har utfört många av de tunga renoveringarna och trots det håller lägre månadsavgifter än områdets snitt. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar och äger marken. Gemensamma utrymmen i fastigheten är bland annat tvättstuga och cykelförråd.

Från lägenheten är det endast ett stenkast till Gärdets oas, Tessinparken, där det är ett härligt folkmyller om somrarna på restaurangen med uteservering och "bondens egen marknad" där lokala bönder säljer närproducerade och ekologiska råvaror. På intilliggande värtavägen stannar bussen och går man bara genom parken är man redan på några minuter vid uppgången till
Karlaplans T-bana. På bara en kort promenad når du Östermalmstorg och Strandvägen.

-En personlig favorit i området är att starta morgonen med en promenad runt gärdet för att sedan avnjuta en härlig brunch på Broms Karlaplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storskärsgatan 5, Såld i Östermalm - Nedre Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad