Såld

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 402

Slutpris: 6 800 000 kr

Storholmsvägen 402

Riktigt läckert totalrenoverat friköpt radhus på 161 kvm och garageplats!

Riktigt läckert totalrenoverat friköpt radhus på 161 kvm och garageplats!

Modernt, snyggt och med kaxig attityd! Välkommen till ett friköpt radhus om 161 kvm fördelat på tre plan. Här är varje rum omsorgsfullt renoverat de senaste åren. Läget tillhör Östra Orminges bästa; det är högt, soligt, tyst och trivsamt!

Ett läckert kök med en enorm och lite upphöjd köksö möter dig innanför ytterdörren. De härliga ytorna och påkostade vitvarorna från Smeg bjuder in till matlagning för många! I anslutning ligger matplatsen och vardagsrummet - allt i öppen planlösning. Invid entrén på framsidan finns en trevlig och skyddad uteplats och gentemot baksidan har man på detta mellanplan en balkong mot grönskan.

Nedre plan utgörs av ett generöst allrum och två stora sovrum. Sovrummen har fönster utmed en hel vägg samt utgång till en härlig altan i flera nivåer gentemot allmänningen utanför. Här kan barnen leka i skogen under uppsikt.

På översta planet finns tre sovrum. Ett av dessa är riktigt stort och har ingång till ett eget dressingroom. En riktig dröm där påklädningen blir rolig!

På vart och ett av de tre planen finns ett sobert och snyggt renoverat badrum (givetvis med våtrumscertifikat). Även tvättstugan är renoverad och hemmet har god förvaring.

Den trevliga gården är bilfri och rymmer bl.a. en stor lekplats för barnen. Det ingår även garage. Då det mesta ingår i samfällighetsavgiften blir driftskostnaderna låga på detta hem!

Läget i Östra Orminge är lugnt och nära bad, natur, skolor och all tänkbar service. Ca 100 m till bussen som tar dig till Slussen på endast 20 minuter.

Interiör
ENTRÉPLAN
Innanför ytterdörren finns en hall med bra plats för ytterkläder, sittbänk, vagn mm. Här ligger ett praktiskt polerat betonggolv och väggarna är vitmålade. Längre in tar en mörkbetsad enstavig ekparkett (slipbar) vid och detta golv är genomgående för samtliga tre plan i huset. Genomgående är alla väggar bredspacklade och vitmålade.

Köket är upphöjt ett trappsteg för att skapa en visuell avskildhet trots öppenheten på entréplanet. Köket kommet från Ikea och har luckor i både vitt och valnötslaminat. Köksön är tre meter lång och extra djup. Bänkskiva i vit laminat och en extra avhällningsho bredvid den breda induktionshällen. Ovan ön en frihängande läcker fläkt. Ön är snyggt belyst med en ljusskena i taket med riktbara spotlights.

Under kökön finns en vinkyl i rostfritt med två olika kylzoner för att passa till både rött och vitt vin. Rostfri kyl och frys (side-by-side), varmluftsugn, inbyggnadsmicro, och diskmaskin - samtliga från Smeg och från hösten år 2015.

Mot entrésidan är den trevliga matplatsen belägen i ett burspråk.

Vardagsrummet har stora fönster gentemot baksidans grönska. Här går även en helglasad altandörr till balkongen utanför. I vardagsrummet är två betongväggar framtagna och övriga är vitmålade.

Badrummet på entréplan är smakfullt med stora grå plattor på både väggar och golv. Vit tvättställskommod med stor spegel och belysning ovan samt wc.

ÖVRE PLAN
En trappa upp återfinns de tre sovrummen samlade runt en hall. Här finns även ett badrum som går i samma färger och stil som det på entréplan. Till föräldrasovrummet finns en walk-in-closet i anslutning. Denna har öppen gardrobsinredning från Ikea. Även i ett av barnrummen gentemot gården finns tre garderober.

Från hallen nås vinden via en lucka. Hela vinden har brädgolv och den erbjuder mycket god plats för förvaring.

NEDRE PLAN
Går man ner för trappan från entréplanet kommer man till det stora allrum och två stora sovrum. Denna våning kan göra till ett enda stort allrum om man vill då innerväggarna inte är bärande. Från sovrummen finns stora fönsterpartier, vilket bidrar till att rummet blir ljust även om det ligger i souterräng. Utanför detta rum ligger en nybyggd stor altan i två nivåer.

Badrummet på nedre plan går i vitt och grått med stora plattor på väggar och golv. Detta badrum har ett badkar på tassar, en vit tvättställskommod med spegel ovan samt wc.

Tvättstugan ligger längst in och är det även inrett med en hel vägg av garderober. Inredningen går i vitt med skåp med integrerad grepplist. Under en arbetsbänk i ek finns förvaring och tvättmaskin och torktumlaren från Bosch från hösten 2015. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är vitmålade.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storholmsvägen 402, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 402, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 402, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad