Till salu

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 390

5 795 000 kr
area icon Yta
  • 114 m2 boarea
  • 22 m2 biarea
  • 111 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1981
Storholmsvägen 390

Riktigt läckert totalrenoverat friköpt radhus på 136 kvm och garageplats! Östra Orminges kanske bäst belägna länga där sällskapsytorna vätter mot ett soligt väster och ligger på en kulle i skyddat läge.

Modernt, snyggt och med 4 bra sovrum! Välkommen till ett friköpt radhus om 136 kvm fördelat på tre plan. Här är varje rum omsorgsfullt renoverat de senaste åren. Läget tillhör Östra Orminges bästa; det är högt, soligt, tyst och trivsamt!

Ett läckert kök med stora arbetsytor och sittplatser för hela familjen och även gäster. De härliga ytorna och toppfräscha vitvarorna bjuder in till matlagning för många! I anslutning ligger matplatsen och vardagsrummet - allt i närhet till varandra. Invid entrén på framsidan finns en trevlig och skyddad uteplats och gentemot baksidan har man på detta mellanplan en balkong mot grönskan och vacker kvällssol.

Nedre plan utgörs av ett generöst allrum och två stora sovrum. Sovrummen har fönster utmed en hel vägg samt utgång till en härlig altan gentemot allmänningen utanför. Här kan barnen leka i skogen under uppsikt.

På översta planet finns två sovrum. Ett av dessa är riktigt stort.

På mellanplan och nedre plan finns ett sobert och snyggt renoverat badrum (givetvis med våtrumscertifikat). Även hörnan med tvättmaskin och torktumlare är nytt, renoverat och fräscht.

Den trevliga gården är bilfri och har bl.a. en stor lekplats för barnen. Det ingår även garage. Då det mesta ingår i samfällighetsavgiften som gör att driftskostnaderna blir låga på detta hem!

Läget i Östra Orminge är lugnt och nära bad, natur, skolor och all tänkbar service. Ca 100 m till bussen som tar dig till Slussen på endast 20 minuter.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Storholmsvägen 390, Till salu i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 390, Till salu i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 390, Till salu i Östra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad