Såld

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 242

Slutpris: 4 450 000 kr

Storholmsvägen 242

Fantastiskt läge på detta välhållna radhus i två plan i familjevänliga Östra Orminge.

Fantastiskt läge på detta välhållna radhus i två plan i familjevänliga Östra Orminge. Bostaden erbjuder 5 rum och kök, med 4 möjliga sovrum där förrådet på övre plan har ett takfönster och kan användas som barnrum.

På entréplanet möts man av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme. Här finns även en praktisk tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett helkaklat badrum med toalett, dusch och handfat. Köket är stort och väldesignat, med en central köksö och alla bekvämligheter man kan önska sig. Det är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, micro, spisfläkt, kyl och frys. Köksbänken är i hållbar laminat och rymmer gott om arbetsyta. I anslutning till köket finns en rymlig matplats som rymmer hela familjen. Vardagsrummet är också generöst tilltaget och har utgång till en stor och trevlig uteplats med grönska framför. Uteplatsen är belägen i soligt västerläge och erbjuder en vacker skogstomt som utsikt. Det finns även en altan/uteplats på framsida med morgon- och förmiddagssol (perfekt för utefrukost)

På övervåningen finns tre till fyra generösa sovrum. Dessutom finns ett nyrenoverat helkaklat badrum med toalett, handfat och badkar. Det finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring i tre av sovrummen. En perfekt privatvåning där familjen hålls samlad nattetid.

På framsidan av huset finns en trevlig uteplats och ett förråd. Dessutom ingår en garageplats i samfällighetsavgiften.

Här bor du i ett av Östra Orminges absolut bästa lägen.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storholmsvägen 242, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 242, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad