Såld

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 230

Slutpris: 5 775 000 kr

Storholmsvägen 230

Fantastiskt renoverat radhus i tre plan på 138 kvm med 5 möjliga sovrum varav 4 på samma våningsplan

Fantastiskt renoverat radhus i tre plan på 138 kvm beläget på Storholmsvägen 230 i familjevänliga Östra Orminge. Bostaden erbjuder 6 rum och kök, med 5 möjliga sovrum.

På entréplanet möts man av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme. Här finns även en praktisk tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett helkaklat badrum med toalett, dusch och handfat. Köket är stort och väldesignat, med en central köksö och alla bekvämligheter man kan önska sig. Det är fullt utrustat med moderna apparater, inklusive induktionshäll, varmluftsugn, micro, spisfläkt, kyl och frys. Köksbänken är i stenmaterial och rymmer gott om arbetsyta. I anslutning till köket finns en rymlig matplats som rymmer hela familjen. Vardagsrummet är också generöst tilltaget och har utgång till en stor och trevlig uteplats. Uteplatsen är belägen i soligt västerläge och erbjuder en vacker skogstomt som utsikt. Det finns även en altan/uteplats på framsida med morgon- och förmiddagssol (perfekt för utefrukost)

På övervåningen finns fyra fina och generösa sovrum. Dessutom finns ett helkaklat badrum med toalett, handfat och badkar. Det finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring i tre av sovrummen.

På övre våningen finns även en inredd vind. För närvarande används den av säljarna som ett sovrum, men den erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter och har ett trevligt takfönster.

På framsidan av huset finns en trevlig uteplats och ett förråd. Dessutom ingår en garageplats i samfällighetsavgiften.

Detta radhus är känt som den mest populära varianten i Östra Orminge, och det är lätt att förstå varför. Med sin fantastiska renovering, närhet till skolor och möjligheter till friluftsliv är det här ett attraktivt hem för potentiella köpare.

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad