Såld

Östra Orminge, Nacka

Storholmsvägen 158

Slutpris: 5 713 000 kr

Storholmsvägen 158

Topprenoverat radhus i två plan med den optimala disponeringen för en familj.

Topprenoverat radhus i två plan med den optimala disponeringen för en familj. Rymlig uteplats på framsidan där du kan äta din frukost i solen under sommarhalvåret och en stor altan med möjlighet till planteringar på baksidan. Detta hem måste upplevas på plats, ni kommer ej att bli besvikna!

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade radhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker. Huset ligger i ett bra och insynsskyddat läge på en av områdets största gårdar med skogen intill baksidan. Bostaden har under de senaste åren renoverats till att vara i det skick det är idag. Här finner ni tre rymliga sovrum (möjlighet till 4 sovrum), stort och ljust vardagsrum, kök med mycket arbetsyta och vackra materialval. Två toppfräscha badrum varav ett med golvvärme, välkomnande entréhall.
Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall
Rymlig hall med gott om plats för klädavhängning och skor. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Klinker på golv med golvvärme, dimbara spotlights i taket.

Kök med matplats
Rymligt och renoverat kök med mycket bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning, stor köksö med eluttag och inbyggd usb-laddning. Integrerad kyl och frys från 2022, induktionshäll, diskmaskin, kombinerad ugn/micro, separat inbyggd micro samt fläkt. Stilrent kakel i vitt, vita luckor och mörk bänkskiva. Plats för stort matbord. Ekparkettgolv, målade väggar och dimbar belysning i hela köket.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med helglasad altandörr som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Ekparkettgolv, målade väggar. Från vardagsrummet når man den härliga altanen med utsikt mot skogsparti.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker på golv och helkaklade väggar. Dusch med vikbara glasväggar, wc, kommod, spegelskåp och handdukstork.

Tvättstuga
Fräsch tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk och bra förvaring i skåp.

Förråd
Rymligt förråd under platsbyggd trappa.

Framsida
Trätrall med möjlighet till planteringar. Här njuter du av solen från frukost till lunch.

Baksida
En av områdets största altaner med sol hela dagen samt kvällen. Markis för soliga dagar samt förråd perfekt till ex förvaring av dynor. Praktisk grind samt trapp ner för att kunna gå ut till gångväg. Väldigt privat med en grönskande syrénhäck vilket ger minimal insyn från området utanför.

ÖVRE PLAN

Allrum
Plats för soffa och tv-möbel, på golvet ligger ekparkett och i taket finns dimbar belysning. Fönster mot gården.

Master bedroom
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring i skjutdörrsgarderob. Ekparkett och dimbar belysning. Utsikt mot altan samt skogsparti.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för säng och klädförvaring i skjutdörrsgarderob. Ekparkett, dimbar belysning Utsikt mot altan samt skogsparti.

Sovrum 3
Utbyggt samt lyft taket för ett rum med full höjd. Gott om plats för säng och skrivbord. Bra förvaring i dubbel spegelgarderob. Utsikt mot gården.
Ekparkett, dimbar belysning. Inbyggd dimbar led-slinga i väggen. Nya fönster 2020.

Badrum
Helkaklat badrum med duschvägg i glas. Golvvärme samt handdukstorkar. Dimbar belysning inbyggd i spegel.
Utanför badrummet ligger hallen med bra förvaring i platsbyggd spegelgarderob

Vind
Kallvind vilket ger möjlighet till gott om förvaring. Inredd med golv och belysning

Förråd framsida:
Isolerat 2022. Indragen el samt element vilket gör att det kan användas som arbetsbod, varm- eller kallförvaring

Parkering
Garageplats med i länga med eldriven garageport samt möjlighet till uteparkering för ytterligare ett fordon.

Bostaden är i toppfint skick med målade väggar och ekparkett genomgående i hela bostaden. Här finns stora sociala ytor både inne och ute att umgås på med familj och vänner.

Samfällighet
Ansökan är skickad till lantmäteriet om laddstolpar. Vid godkännande kommer det installeras laddstolpar i respektive fastighetsägares garage under 2023. En av de första samfälligheten i Orminge som gör det.

Lekpark
En av områdets största lekparker med sandlåda, klätterställning, gunga, lekstuga, rutschkana, boulebana, gemensamma grillar och bord. Mycket träd och växtlighet vilket gör det insynsskyddat.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storholmsvägen 158, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Storholmsvägen 158, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad