Såld

Vindö, Värmdö

Storholmsslingan 1

Slutpris: 14 000 000 kr

Storholmsslingan 1

Fantastiskt hus i ett plan med stora sällskapsytor både inne och ute med sjöutsikt!

Varmt välkomna till detta fina enplanshus med generösa ytor för familj, släkt och vänner. Huset har ett spännande upplägg med en altan som går runt hela fastigheten och längs ena ytterväggen löper en vacker pergola. Runt huset finns plats för flera sittgrupper samt grillmöjligheter i den gedigna pizzaugnen. Invändigt varierar takhöjderna och skapar härliga utrymmen som exempelvis det stora fina köket i öppen planlösning in mot matplats och vardagsrum. Vidare erbjuder huset två bra sovrum och det går även att göra ett tredje om så önskas. Alla sovrum har sjöutsikt samt utgång till altanen. Här finns även ett stilrent badrum med dubbla duschar, anslutande bastu med sjöutsikt samt separat WC. För att göra vardagen så enkel som möjligt så finns även en rymlig tvättstuga. Förutom huvudhuset finns även ett dubbelgarage med en studio som består av ett lättmöblerat rum samt WC. För den båtintresserade är det endast 200 meter ner till varvet med möjlighet till båtplats.

På Djurö-Vindö bor ca tvåtusen invånare året runt och under sommarmånaderna blommar öarna upp av alla sommargäster. Djurös namn betyder "hjortön" och är ett naturskönt område ca 1 timmes bilfärd från Stockholms innerstad. Djurö centrum ligger precis efter Djuröbron och har all önskvärd service som exempelvis bibliotek, skola, vårdcentral, bageri samt Ica affär. Här finns även restaurang Björkås, Motorverkstan samt under sommaren Sjöboden och Vita grindarna. På södra Djurö finns även konferenshotellet Djurönäset. För att ta sig till Djurö/Vindö kommunalt tar man SL-buss nummer 434 eller 433 från Slussen. Vill man ta en båttur ut i skärgården har man inte långt till Stavsnäs vinterhamn.

Endast privata visningar. Vid intresse kontakta mäklaren.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad