Såld

Höganäs, Uppsala

Storgatan 9B

Slutpris: 2 300 000 kr

Storgatan 9B

Bo med hiss, möjlighet att glasa in balkongen och närheten till Resecentrum!

Välkommen till denna fantastiska och rymliga lägenhet belägen på Storgatan 9B, där du kan njuta av ett generöst vardagsrum som erbjuder plats för en större soffgrupp och TV-möbel samt ett ljust sovrum med platsbyggda garderober och utrymme för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stora fönsterpartier i alla rum ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en luftig känsla i hela bostaden.
Det praktiska köket bjuder gott om förvaring, matplats för upp till 6 personer och har bra arbetsytor som underlättar vardagens matlagning. Det helkaklade badrummet har en dusch med glasdörrar och ett spegelskåp med belysning.

Till lägenheten hör ett matkällarförråd samt ett vindsförråd.

Styrelsen har meddelat att föreningen fått bygglov för inglasning av balkongerna.

BRF Od är en förening med god ekonomi och en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten och kabel-tv, vilket gör lägenheten mycket attraktiv för såväl pensionärer, studenter samt första gångsköpare. Bekvämligheten fortsätter med hiss från källaren och tillgång till parkering i varmgarage.

Denna centralt belägna lägenhet på Storgatan i Uppsala ligger nära Vaksala torg med konserthuset och all tänkbar service som skolor, apotek, mataffärer och träningsanläggningar. Till resecentrum och Stockholmspendeln är det en promenad på endast några minuter. Men även övriga delar av stadskärnan är inom gångavstånd, som Linnéträdgården, Domkyrkan och årummet; en plats för picknick finns alltid nära till hands.
Upplev Uppsalas pulserande stadskärna med dess rika utbud av restauranger, shopping och kultur, allt på bekvämt gångavstånd från ditt nya hem.

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad