Såld

Höganäs, Uppsala

Storgatan 9A

Slutpris: 2 150 000 kr

Storgatan 9A

1,5a med öppen planlösning och separat sovdel, modernt och renoverat toppskick!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva denna mycket smakfulla lägenhet i hög klass, med ett optimalt läge precis intill stadskärnan. Lägenheten är belägen högst upp i huset och tack vare den öppna planlösningen tillsammans med sina generösa fönsterpartier får du ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Lägenheten är i ett genomgående toppskick och har omsorgsfullt renoverats från golv till tak med tilltalande materialval. Låg månadsavgift!

Tack vare den praktiska planlösningen erbjuder lägenheten plats för allt du kan önska dig. Hallen har avhängning och förvaring i flertalet garderober. Köket är modernt och smakfullt med öppen planlösning till vardagsrummet för stora och inbjudande sociala ytor. Det gedigna köket har mycket förvaring och arbetsyta och är fullt utrustat. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soff- och matgrupp. Separat sovdel som upplevs som ett riktigt sovrum, med plats för större säng och annan önskad möbel samt förvaring i platsbyggd garderob. Lägenheten har även ett mycket fräscht helkaklat badrum från år 2020 med dusch. Utöver garderoberna i lägenheten har du ytterligare förvaringsmöjligheter i ett stort förråd på vinden (våningen ovanför) samt ett i källarplan, dit hissen går hela vägen ner.

BRF Od är en välskött förening med renoverad fastighet, engagerade medlemmar och god ekonomi. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress.

Missa inte denna lägenhet! Tillträde är flexibelt! Anmäl ditt intresse till mäklaren.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 9A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad