Såld

Höganäs, Uppsala

Storgatan 8

Slutpris: 6 625 000 kr

Storgatan 8

Representativ sekelskiftesvåning med mycket charm!

Representativ ljus sekelskiftesvåning belägen i elegant fastighet från 1903 med attraktivt centralt läge i Höganäs. Bostaden erbjuder flera tidstypiska detaljer såsom kakelugn, spegeldörrar, djupa fönsternischer och fyra rum i fil, samtliga med generös yta. Smakfullt renoverat kök, ytterligare sovrum/arbetsrum mot gården, samt ett stilfullt renoverat badrum som är utrustat med både badkar, dusch och tvättmaskin. Vidare finns gott om förvaring i två klädkammare samt en djup garderob. Bostadens entré är möblerbar och där finner ni det andra badrummet. I den inre hallen finns ett vackert serveringsskåp som tar er tillbaka till 1900-talets början.

Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva ett av Uppsalas vackraste hem. Missa inte chansen att uppleva atmosfären på plats.

Ypperligt läge med närhet till centrum och centralstationen. Inom räckhåll finns Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 10 minuters promenad till gågatan. I området finns träningsanläggningar samt flera riktigt bra restauranger. Det ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. På cirka 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Den gröna oasen Höganäsparken ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 8, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad