Såld

Höganäs, Uppsala

Storgatan 6

Slutpris: 1 720 000 kr

Storgatan 6

Charmig och välplanerad etta, belägen precis intill stadskärnan!

I attraktiva Höganäs, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade etta. Lägenheten är i genomgående charmigt och ljust skick, och rymmer allt du kan behöva.
Planlösningen fördelar sig på en inbjudande hall med avhängning, ett arbetskök med fönster, ett ljust och luftigt vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp samt säng. Till detta får du även ett fräscht helkaklat badrum med dusch och ytterligare förvaringsmöjligheter i två separata förråd.

BRF Storgården har en välskött fastighet och trädgård samt god ekonomi. I den låga avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder medlemmarna tillgång till motionsrum, bastu och cykelförråd samt en trevlig innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med direkt närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast en mycket kort promenadsträcka till resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress.

Flexibel inflytt. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 6, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad