Såld

Centrum, Uppsala

Storgatan 22 B

Slutpris: 2 200 000 kr

Storgatan 22 B

Njut av lugnet trots att ni bor ett stenkast från stadskärnan i rymlig 2:a med hiss från markplan!

Äntligen är en 2:a med stor balkong till salu i denna attraktiva bostadsrättsförening! Många vill bo här med anledning av de låga månadsavgifterna, närheten till stadspulsen utan att störas av den och för att man når bostaden via hiss direkt från markplan.

Väldisponerad, praktisk bostad där kvadratmetrarna fördelas på väl tilltaget vardagsrum med dubbla fönsterpartier för bästa ljusinsläpp, sovrum med fönster i vinkel mot innergården, hall i vinkel, badrum med dusch samt installerad tvättmaskin, goda förvaringsmöjligheter i två stora klädkammare och rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter, ordentlig matplats samt utgång till balkong i öster.

Balkongen blir din alldeles egna fristad mitt i stan och fångar upp morgonens bästa soltimmar, perfekt för frukosten! Gott om plats för möblemang samt egna planteringar, inunder tak, trall som bonar in och rofylld vy över den egna innergården.

Välmående bostadsrättsförening där det mesta ingår i månadsavgiften, med låg belåning per kvadratmeter och inga kommande större renoveringar. Skyddad, lugn innergård mitt i stan med gemensamma möbelgrupper att nyttja och omgivande grönska. Föreningen har även gemensam tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum. Här kan ni alltså bo mitt i stan utan att störas av den med allt vad staden erbjuder något kvarter bort. Nära grönområden såsom Frodeparken och Höganäsparken som bjuder på rekreation, fina lekytor och roliga pulkabackar under vintern. Intill köpcentrumet Kvarnen med bl a populära restauranger, attraktiv mataffär, kemtvätt, blomsterhandel och Systembolag. Uppsala Konsert & Kongress finns en rask promenad bort, ni är nära torghandeln på Vaksala torg, det är ett par minuters promenad till Resecentrum och Uppsalas stadskärna är ett par kvarter bort.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 22 B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad