Såld

Centrum, Uppsala

Storgatan 20

Slutpris: 2 550 000 kr

Storgatan 20

Fint inredd 2,5:a där samtliga ytskikt setts över. Möblerbar balkong i fördelaktigt västerläge.

Bostad där samtliga ytskikt nyligen setts över och som kan erbjuda många bekvämligheter; Eller vad sägs om att den ligger ett stenkast från stadskärnan utan störningar? Att den nås via hiss från markplan? Att innergården bjuder på grönska med fin lekplats och ligger helt skyddad.

Högst genomtänkt planlösning med härlig sällskapsyta i vardagsrum som rymmer både soffgrupp samt rejält matsalsbord. Även det åtskilda köket erbjuder plats för umgänge med matplats invid fönster, skåpinredningen går i grå/grön med goda arbetsytor och här finns all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Rejält sovrum som rymmer dubbelsäng, klädförvaring samt ytterligare möblemang. Stilrent inrett våtutrymme renoverat av fackman med duschhörna och inredning med träinslag som ger ett mjukt intryck. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig walk-in-closet/klädkammare med väggfast inredning för både hängande och vikta kläder, nuvarande ägare nyttjar det dessutom som arbetsrum. Ytterligare förvaring i externt källarförråd om ca 4,6 kvm.

Välmående bostadsrättsförening med många renoveringar gjorda och mycket låg belåning per kvadratmeter. Inhägnad innergård med grönska, möbelgrupper att nyttja och lekplats. Som boende i föreningen har man även tillgång till tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum, barnvagnsförråd och motionsrum/träningslokal.

Bo i attraktivt område nära grönområden såsom Frodeparken och Höganäsparken som bjuder på rekreation, fina lekytor och roliga pulkabackar under vintern. Intill köpcentrumet Kvarnen med bl a populära restauranger, attraktiv mataffär, kemtvätt, blomsterhandel och Systembolag. Uppsala Konsert & Kongress finns en rask promenad bort, ni är nära torghandeln på Vaksala torg, det är ett par minuters promenad till Resecentrum och Uppsalas stadskärna är ett par kvarter bort.

Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 20, Såld i Centrum, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad