Såld

Höganäs, Uppsala

Storgatan 18A

Slutpris: 4 000 000 kr

Storgatan 18A

Centralt och bekvämt läge med hiss från markplan och balkong i sydvästläge!

Supercentral 4:a belägen på tredje våningen i fastighet med hiss från markplan och med mycket tilltalande och funktionell planlösning. Attraktivt läge med gångavstånd till allt city har att erbjuda. Trevlig balkong i sydvästläge.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med förvaring, separat wc samt badrum med duschhörna och plats för badkar, trevligt vardagsrum med utgång till balkongen och trivsamt kök med matplats vid fönster samt tre sovrum. Brf Rosen är en mycket välskött förening.
På Storgatan 18 A bor du med absolut gångavstånd till resecentrum, city, Uppsala Konsert & Kongress, torghandel vid Vaksala torg och all tänkbar service i affärshuset Kvarnen.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 18A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad