Såld

Centrum, Uppsala

Storgatan 15A

Slutpris: 2 825 000 kr

Storgatan 15A

Vindslägenhet med braskamin i fina kvarter!

Sällsynt tillfälle att förvärva en härlig vindslägenhet anno 1885 om ca 63 kvm (golvyta ca 71 kvm), fördelad på 2,5 rok. Synnerligen eftertraktat läge i centrala Uppsala med all närservice inom bekvämt avstånd samt utmärkt pendlarläge med stationen inom ett par minuters gångväg.

Stora vackra fönster med djupa fönsternischer, stuckatur, vackra trägolv etc. Planlösningen erbjuder hall, sällskapsytor i form av vardagsrum med värmande braskamin samt ett stort kök med bra arbetsytor. Ett större sovrum, ett mindre rum/halvrum som idag används som arbetsrum men som går att ha som ytterligare sovrum. Fräscht badrum. Vacker, välskött innergård med sittgrupper och lekplats.

En häftig bostad utöver det vanliga med en atmosfär som bör upplevas på plats.

På Storgatan 15 A bor ni i ett lugnt läge i attraktiva kvarter med närhet till Vaksala torg, Stationsgallerian, Musikens hus, Kvarnen och City. Perfekt pendlarläge med absolut närhet till Stationen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 15A, Såld i Centrum, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad