Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Storgatan 12

  • price tag icon 3 245 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 590 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 245 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
Storgatan 12

Rymlig etta på våning 4 av 5 med trevlig utsikt och ett centralt läge i Uppsala!

Välkommen till en rymlig etta på 42 kvm med stor potential. Här bor du i centrala Uppsala med perfekta pendlarmöjligheter och närhet till det mesta. Lägenheten ligger högt upp i huset och erbjuder en trevlig utsikt mot Domkyrkan.Bostaden har fönster i två väderstreck, kök med matplats, kaklat badrum och ett stort vardagsrum som kan anpassas till en sovalkov för den som så önskar. Lägenheten har det senaste året fräschats upp i form av nymålade väggar, ny elcentral, nya kontakter samt installation av spis, kyl och frys. I föreningen finns en mysig gård med utemöbler och grillmöjligheter.

Det centrala läget erbjuder enkel tillgång till Uppsala centrum och Resecentrum på några minuter, samt cykel- och gångavstånd till alla universitet. Närhet till Kvarnengallerian med matbutik, apotek, restauranger och systembolag, samt Vaksala torg med torghandel, loppis, food trucks och konserthus med många evenemang.

Perfekt för ungdomar, studenter, veckopendlare eller de som söker ett mindre boende i staden. Med lite kärlek och renovering kan denna etta bli en riktig pärla.

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad