Såld

Vasastaden, Västerås

Stora gatan 75C

Slutpris: 2 800 000 kr

Stora gatan 75C

Härlig och ljus vindslägenhet om 92 kvm i mycket fint skick!

- Vacker fiskbensparkett
- Totalt insynsskydd
- Nyrenoverat kök
- Luftiga ytor och fint ljusinsläpp
- Stabil förening med härlig innergård

Nu erbjuds möjligheten att flytta in i denna trevliga gavellägenhet i mycket fint skick. Boendet karaktäriseras av fin fiskbensparkett, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mysig balkong med ljuvlig utsikt, två rogivande sovrum med nyslipat parkettgolv men pricken över i:t är de tidstypiska fönstren samt murstocken som ger bostaden liv. Här återfinns gott om förvaring via flertalet garderober, klädkammare samt ett generöst förråd på källarplan.

Välskött förening som tar god hand om fastigheten samt erbjuder sina medlemmar bra gemensamma utrymmen med allt från nyrenoverad tvättstuga till fantastisk innergård och bastu.

Att bo i Vasastaden innebär att du har närhet till allt. Ett stenkast från lägenheten återfinnes Oxbacken centrum med mataffär, parkeringshus, apotek och pizzeria. Du har även kommunikationer runt knuten från ytterdörren. På behagligt gångavstånd kan du strosa runt i Stallhagens villakvarter, på Djäknebergets stråk eller vid Mälaren via Lögarängen. Till city och hamnen tar du dig på 10-15 minuter för att njuta av restauranger, nöje och butiker. Centralstationen nås smidigt via både cykel och gång.

Hjärtligt välkomna att fullkomligt förälska er i denna bostad, vi ses på visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stora gatan 75C, Såld i Vasastaden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad