Såld

Vasastaden, Västerås

Stora gatan 73B

Slutpris: 3 195 000 kr

Stora gatan 73B

Med dubbla kakelugnar och balkong!

Välkomna till denna charmiga lägenhet som endast ligger en halvtrappa upp och bjuder på generösa ytor och bevarad äldre karaktär. Här finner du två eldningsbara kakelugnar, äldre spegeldörrar, breda profilerade golvlister och dörrfoder som ger en tidlös atmosfär.

Lägenheten badar i naturligt ljus och rymd tack vare stora, höga fönster och en generös takhöjd. Den håller en genomgående hög standard med ett kök från Kvänum och Ballingslöv, vackert trägolv och ett helkaklat badrum. Från balkongen kan du njuta av lugnet på den inre gården.

Detta boende är perfekt beläget med gångavstånd till både stadskärnan, Djäkneberget, Mälaren och Centralstationen, vilket gör det till en praktisk och trivsam plats att bo på.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stora gatan 73B, Såld i Vasastaden, Västerås Planlösning från Stora gatan 73B, Såld i Vasastaden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad