Såld

Östermalm, Västerås

Stora gatan 1B

Slutpris: 2 925 000 kr

Stora gatan 1B

Nu säljs JMs fina visningslägenhet i populära Österport! Möbler? De ingår!

Nu finns möjlighet att förvärva denna 3:a om 76 kvm i populära Österport! Detta är JMs visningslägenhet som nyproducerades 2015. Hög standard och obebodd fram till nu så du kan bli första ägaren av denna. Lägenheten säljs möblerad så här slipper ni inreda och lasta in möbler, bara att flytta in! Se bifogad möbellista.
Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Här samspelar kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett stort sovrum med plats för arbetshörna alt. extra förvaring, ett mindre sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet finns utgång till balkong under tak mot innergården i soligt söderläge. Lägenheten är i dagsläget inredd med riktigt fina och nya möbler som medföljer vid köp (se bifogad möbellista). I avgiften ingår bland annat bredband och digital-TV via Telia-Triple-Play.

Österport är en ny del av Västerås Centrum. Här möts det nya och moderna med de gamla industrifastigheterna i området. För dig som vill bo i ett trendigt boende med närhet till Västerås resecentrum och med stadens puls precis runt hörnet är det här helt rätt.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stora gatan 1B, Såld i Östermalm, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad