Såld

Norra Gryta, Västerås

Stockrosvägen 7

Slutpris: 1 570 000 kr

Stockrosvägen 7

BR-radhus i gott skick med fin uteplats beläget på mycket populära Norra Gryta!

- Härlig planlösning med 4 sovrum
- Perfekt för familjen
- Genomgående välskötta ytor
- Härlig utemiljö

Varmt välkomna till denna genomgående trivsamma bostad om 118,5 kvm på omåttligt populära Norra Gryta. Här bor du med närhet till förskolor och skolor. Boendet fördelar sig på två plan med de sociala ytorna i fokus på entréplan med kök, vardagsrum och uteplats i fil. Utöver det återfinnes tvättrum och helkaklat badrum. På övre plan finner ni fyra sovrum varav ett med balkong samt ett badrum. Till bostaden hör ett förråd i separat byggnad mittemot huset.

Familjevänligt område med mestadels villor och radhus. I närhet finns flera omtyckta skolor och förskolor. Gott om grönområden och motionsspår i närheten. Goda bussförbindelser till Västerås centrum med linje 2. För de sportintresserade kan ni inte bo bättre med cykelavstånd till Rocklundaspåret, Önsta IP och Rocklundas träningsanläggning med ridhus, sporthallar, gym och motionsspår. Kort bilfärd till Erikslund, city och Tunbytorp/Stenby/Finnslätten.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stockrosvägen 7, Såld i Norra Gryta, Västerås Planlösning från Stockrosvägen 7, Såld i Norra Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad