Kommande bostad

Eriksberg, Uppsala

Stigbergsvägen 8B

  • price tag icon 4 990 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 109 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 990 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959/60
Stigbergsvägen 8B

Äntligen en mycket generös och sällsynt femma till salu i populära Eriksberg! Lägenheten är belägen på plan 2/4 i stabil och välskött förening. Välplanerad med stort vardagsrum i lägenhetens mitt från vilket man når balkongen, fyra ordentliga sovrum, stort kök med matplats invid fönster mot innergården samt badrum och separat gästtoalett.

Här bor man omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service. Nära till Västertorg med mataffärer, apotek och restaurang. Gångavatånd till busshållplats, vårdcentral, förskola och skola, och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder ett rikt friluftsliv med trevliga promenadstråk, motionsspår, skidspår samt svamp- och bärplockning.

Stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift.

Planeras visas i augusti men välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad