Till salu

Eriksberg, Uppsala

Stigbergsvägen 11

Nästa visning
calendar icon söndag 23 juni 12:00 - 12:30
  • price tag icon 3 341 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 295 000 kr
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 73,6 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 341 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959-1961
Stigbergsvägen 11

VÄLPLANERAD 3,5:A MED BALKONG & UTMÄRKT LÄGE INTILL VÄSTERTORG.

Välkommen till denna ljusa och fräscha 3,5:a i natursköna Eriksberg. Bekvämt belägen ½-trappa upp och fönster i tre väderstreck är några av alla fördelar som denna bostad bjuder på. Lägenheten har fina ytskikt och både badrummet och köket har genomgått en smakfull renovering som ger dig möjlighet att flytta in och bo utan att utföra någon större renovering.

Som boende i Brf Västertorg bor ni i en välskött förening med god ekonomi där mycket ingår i avgiften som exempelvis internet. I närområdet finns matbutiker, apotek, vårdcentral, bank, bibliotek, skola och dagis. Här finns goda bussförbindelser och ni har endast 10-15 minuters cykeltur till city. Gemensamt elavtal i föreningen håller ner driftkostnaden för hushållsel.

I Eriksberg bor ni med närhet till Stadsskogens lummiga promenadstråk och Hågadalens fina vandringsleder, som blir ett perfekt utflyktsmål för helgen. Eriksberg är strategiskt placerat med närhet till BMC, Akademiska sjukhuset, SLU, Ångströmlaboratoriet och flera av universitetets institutioner.

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 23 juni, 12:00 - 12:30
Anmäl mig
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Stigbergsvägen 11, Till salu i Eriksberg, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad