Såld

Eriksberg, Uppsala

Stigbergsplan 1B

Slutpris: 6 200 000 kr

Stigbergsplan 1B

Högst upp med bastu, braskamin och inglasad balkong!

Välkommen till denna mysiga välplanerade femma högst upp med hiss från markplan, egen bastu samt braskamin. Planlösningen fördelas på en hall med plats för ytterkläder och skor, badrum med bastu, separat tvättstuga invid badrummet, gäst WC, ett bra kök med vitvaror från 2019 och plats för matgäster, ett rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till den inglasade balkongen med magnifik utsikt över bland annat Hågadalen och fyra bra sovrum varav ena med egen klädkammare. Lägenheten har ett vindsförråd.

Eriksberg ligger ca 10 min cykeltur från Uppsala stadskärna. Detta är ett område med en blandning av flerfamiljshus, bostadsrätter, hyresrätter och villor. Intill området ligger både Hågadalens-Nåstens naturreservat och Stadsskogen, vilka erbjuder gott om friluftsområden för aktiviteter året om. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen. Oftast gratis att parkera utmed gatorna. Flera stora 48 timmars parkeringar finns i stadsdelen. Butiker och samhällsservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Här finns vårdcentral med BVC, folktandvård, apotek, två matbutiker, tobaksaffär, konditori, frisör, och restaurang. Skolor och Barnomsorg: För yngre barn finns förskolorna Malma, Hågadal och Täljstenen. I Håga finns en waldorfskola (förskola-gymnasium) och en montessoriförskola. Eriksbergsskolan (åk 6 - åk 9) och Hågadalskolan (förskola till åk 6).
Flera gröna stadsbusslinjer (bl.a linje 6) trafikerar Eriksberg och dess gator.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad