Kommande bostad

Malmaberg, Västerås

Stentorpsgatan 15B

  • price tag icon 3 898 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 58,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 898 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1955
Stentorpsgatan 15B

Mycket fin 2 rok med väl omhändertagna ytskikt på populära Stentorpsgatan!

- Väl omhändertagna ytskikt
- Gott om förvaring
- Badrum med toppmatare
- Lågt belånad förening
- Populärt område

Varmt välkomna till denna mycket trivsamma bostad belägen på populära Stentorpsgatan! Här har bostaden renoverats varsamt med fint kök och välskötta ytskikt. Boendet karaktäriseras av mycket goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare och flera inbyggda garderober, kök med diskmaskin och plats för matbord, stort vardagsrum med härligt fönsterparti och utgång mot balkongen samt badrum med toppmatare.

Attraktiv förening med låg belåning (1 446 kr/kvm enl ÅR 2021/2022), och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder även gott om gemensamma faciliteter såsom bland annat föreningslokal, tvättstugor, övernattningslägenhet, partytält m.m.

På Malmaberg har du gångavstånd till Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen.

Intresseanmälan
Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Stentorpsgatan 15B, Kommande i Malmaberg, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad