Såld

Sävja, Uppsala

Stenbrohultsvägen 109

Slutpris: 1 200 000 kr

Stenbrohultsvägen 109

Bekvämt 55+ boende i natursköna Sävja

Välkommen till en välplanerad och rymlig hörnlägenhet på 4 rum och kök med en inglasad balkong i söderläge. Bostaden med viss renoveringsbehov inrymmer ett bra kök med egen matplats, vardagsrum med parkettgolv, två sovrum och ett tredje sovrum/matrum, rymligt badrum med dusch men även plats för ett badkar. Separat gästWC samt en praktisk klädkammare. En fin inglasad balkong som blir till ett extrarum ger möjlighet till avkoppling och sköna stunder.

Brf Skogsblomman är ett 55+ boende där du bor synnerligen bekvämt med tillgång till restaurangkök, bibliotek, gästrum, sällskapsrum m.m. Här ges möjligheter för att delta i olika organiserade aktiviteter. Serviceavgift tillkommer för bl.a. middagsservering, städning och fönsterputsning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stenbrohultsvägen 109, Såld i Sävja, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad