Till salu
Budgivning pågår

Roslags Näsby, Täby

Stationsvägen 52, 3tr

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 800 000 kr
  • price tag icon 2 630 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 26 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 630 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Stationsvägen 52, 3tr

Välplanerad etta med Täbys bästa kommunikationer runt husknuten!

I nyproducerat hus, med närhet till kommunikationer och närservice, presenteras en välplanerad etta med fina materialval.

- Hög standard
- Kommunikationer till Stockholm på 10 minuter!
- Bilpool
- Fantastisk takterrass
- Yteffektiv bostad

Välkommen till Stationsvägen i Roslags näsby, ett perfekt första boende i modern tappning. Här bor du på ytsmarta kvadratmeter med ett riktigt toppläge i Täby. Lägenheten disponerar ett rum med en alkov som fint avskiljer sovdel från vardagsrumsdel. Köket är otroligt välplanerat och har väldigt bra arbetsytor och exklusiva vitvaror. Vidare in i bostaden finns du ett helkaklat badrum i modern stil som är utrustat med wc, dusch, handfat i kommod samt en smart kombinationsmaskin. Vill du ha lite trevlig utevistelse så kan du ställa ut två caféstolar på din entrébalkong eller så tar du dig upp till den gemensamma takterrassen där du kan grilla och njuta av solen strålar.
Kommunikationerna härifrån kan inte vara bättre. Dubbla linjer med Roslagsbanan finns runt husknuten, du är inne i Stockholm på enbart 11 minuter! Vill du åka vidare norrut så är du i Åkersberga på 18 minuter.

Här bor du i BRF Platform West som ligger i ett nytt spännande bostadskvarter med unikt utseende, karaktär, stort fokus på hållbarhet och bekvämligheter för de boende. I föreningen finns en fantastisk takterrass, perfekt för trevliga grillkvällar med kompisarna. Terrassen erbjuder en fin utsikt och värmande sol, perfekt extra yta att nyttja. Under huset finns garage med både laddplatser och vanliga garageplatser.

Bara några få minuters promenad hemifrån tar dig till Täby Centrum, här finns absolut allt du kan tänkas behöva, bio, systembolaget, apotek, flertalet mataffärer, kemtvätt, gym och såklart det stora utbudet av shopping.

Välkommen till ditt nya boende!
Kontakta ansvarig mäklare för mer info eller möjlighet till förhandsvisning.

Intresseanmälan
Emma Kellermalm
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Stationsvägen 52, 3tr, Till salu i Roslags Näsby, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad