Såld

Centrum, Uppsala

Stationsgatan 30

Slutpris: 4 275 000 kr

Stationsgatan 30

Lyxig och luftig lägenhet i Uppsala Entré - Smakfulla materialval - Flexibel planlösning - Cityläge!

Modern lägenhet i centrala Uppsala! Här bor du i en stor trea med generösa sällskapsytor och fint ljus tack vara många fönster och ljusa, moderna ytskikt och genomgående en mycket hög standard. Flexibel planlösning som är möjlig att göra om till en fyra. Den rymliga inglasade balkongen med infravärme blir som ett extra rum med många möbleringsmöjligheter. Direkt närhet till både Uppsala resecentrum och den vackra Frodeparken är bara några av fördelarna för dig som tar chansen att bo här!

Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på rymlig hall med gott om klädförvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt separat wc. Vidare finns två rymliga sovrum, båda med gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och ett stilfullt kök som står i lagom öppen förbindelse till vardagsrummet. Möjlighet finns att utan större hinder skapa ytterligare sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Förråd tillhörandes lägenheten finns på entréplan.

Solid förening som utöver månadsavgifterna från de 116 lägenheterna får in pengar från de sju hyreslokalerna. Föreningen har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen. Toppmodern arkitektur där ingenting har lämnats åt slumpen. Här bor du med direkt närhet till city, shopping, restauranger, Uppsala konsert och kongress och allt annat som city har att erbjuda. Närmaste matbutik hittar du på Coop mittemot resecentrum.

Välkommen hem!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stationsgatan 30, Såld i Centrum, Uppsala Planlösning från Stationsgatan 30, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad