Såld

Fålhagen, Uppsala

Stationsgatan 24

Slutpris: 4 625 000 kr

Stationsgatan 24

Lyxig och luftig lägenhet i Uppsala Entré - Smakfulla materialval - Flexibel planlösning - Cityläge!

Här besannas dina lägenhetsdrömmar i centrala Uppsala. Modern design, generösa ytor och stor inglasad balkong med utsikt över Uppsala slott. Dessutom Uppsalas närmaste pendlarläge. Lägenheten är på hela 101 kvm och den flexibla planlösningen gör att du med enkla medel kan skapa både ett fjärde och femte sovrum för den som önskar.

Toppmodern lägenheten med genomgående exklusiva materialval och ett härligt ljusinsläpp från lägenhetens alla fönster i tre väderstreck, bidrar till en härlig rymd. Den välkomnande hallen erbjuder bra klädförvaring i garderober, badrum med tvättmaskin & torktumlare, ytterligare toalett, två fina sovrum båda med garderobsvägg med skjutdörrar, stilfullt kök och rejält vardagsrum i öppen planlösning skapar stora sällskapsytor och bjuder in till sena middagar. Här ges med möjlighet att sätta upp vägg/ar för att skapa extra rum. Härifrån når man den stora inglasade balkongen med utsikt mot trevlig park.

Förråd tillhörandes lägenhet finns på entréplan.

Föreningen Uppsala entré uppfördes mellan åren 2013-2015 och består av 116 lägenheter samt 8 hyreslokaler. Solid förening som utöver månadsavgifterna från de 116 lägenheterna får in intäkter från hyreslokalerna. Föreningen har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen. Toppmodern arkitektur där ingenting har lämnats åt slumpen. Här bor du med direkt närhet till city, shopping, restauranger, Uppsala konsert och kongress och allt annat som Uppsala har att erbjuda. Närmaste matbutik hittar du i Stationsgallerian i byggnaden bredvid. I närheten finner ni några av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Lån kan övertas med bunden ränta på 1,25% till 2025!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stationsgatan 24, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad