Såld

Centrum, Uppsala

Stationsgatan 24

Slutpris: 1 995 000 kr

Stationsgatan 24

1:a med livskvalité; 2,7 m takhöjd & inglasad balkong om ca 10 kvm med Uppsala skyline som utsikt!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

1:a som verkligen har det lilla extra med bl a 2,7 meter takhöjd och inglasad balkong om ca 10 kvm med Uppsala skyline som utsikt.

Ypperligt planerad bostad då den löper i vinkel, vilket förenklar möbleringen och möjliggör separat matplats, soffhörna och sovdel. Nuvarande ägare har enbart nyttjat bostaden för övernattning så den andas fortfarande nyproduktion och ni kan njuta av alla dess fördelar såsom vit bas som möter dekorativa parkettgolv som vitpigmenterats, stilrena vitvaror av märket Siemens och fönsterbrädor av sten. Det rymliga våtutrymmet är helkaklat med dusch och tvättutrustning.

Njut av Uppsala citys alla fördelar med en minuts promenad till kollektivtrafik utan att störas av den. Ni kommer istället njuta av utsikten och se den som en vacker tavla i rörelse med Uppsala skyline i fokus.

Välmående, stor bostadsrättsförening från år 2016 innehållandes 1:or till 5:or med normal belåning och lokaler i markplan som gynnar föreningen. Externa förråd i källarplan, många garageplatser i förhållande till antal boende, fördelaktigt bredbandsavtal och försäkring, tre invändiga cykelförråd och gemensam innergård.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stationsgatan 24, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad