Såld

Norby, Uppsala

Statarvägen 3

Slutpris: 7 150 000 kr

Statarvägen 3

Välkommen till Statarvägen 3 i populära Norby med närhet till det vackra naturreservatet och med goda kommunikationer samt bekvämt cykelavstånd till stadskärnan!
Planlösningen entréplan erbjuder och fördelar sig på hall med plats för avhängning, kök med matplats, ljust vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, tv-rum, tre sovrum med möjlighet till fyra samt två duschrum. Huset har två entrédörrar vilket gör det möjlighet för dig som eventuellt vill hyra ut en del av huset. Källarvåningen fördelar sig på gillestuga, tvättstuga med dusch och bastu, hobbyrum med angränsande gäst-ungdomsrum, wc, pannrum samt förråd. Fristående garage och parkeringsplats på uppfarten.

I Norby bor man naturnära och från husknuten har du tillgång till Hågadalen-Nåstens naturreservat som erbjuder fina naturupplevelser året runt såsom picknick, svampplockning till motion- och skidspår. Vårdsätraviken och Lyssnaängen ligger inom cykelavstånd och erbjuder svalkande bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Cykelavstånd in till Uppsalas stadskärnan och goda bussförbindelser från Norbyvägen som nås endast med en kort promenad. I närområdet har du tillgång till både förskolor och skolor, matbutik vid Svamptorget samt generöst utbud av service i köpcentrumet i Gottsunda.

Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Statarvägen 3, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Statarvägen 3, Såld i Norby, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad