Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Stagneliusvägen 32, 2tr

Slutpris: 3 000 000 kr

Stagneliusvägen 32, 2tr

Väldisponerad och ljus tvåa med stor balkong belägen i trivsamma Fredhäll!

Välkommen till en välplanerad och mycket trivsam 2:a med genomgående fint ljusinsläpp, stor balkong och ekparkettgolv!

- Välplanerad
- Fint ljusinsläpp
- Stor balkong
- Sociala ytor
- Diskmaskin
- Fint skick
- Bra förening
- Vindsförråd och källarförråd
- Trivsamt och lugnt läge i populära Fredhäll

En välkomnande och ljus hall med två inbyggda garderober som skapar goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa, soffbord och media-möbel samt matgrupp. Härifrån har man utgång till den härliga balkongen som rymmer allt önskat utemöblemang. Ett mycket stilrent kök med vita skåpsluckor och integrerade vitvaror. Vidare disponerar bostaden ett sovrum samt ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar och golvvärme.

Småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i lugna kvarter med närhet till stan. En kort promenad bort finns den välsorterade matbutiken Matpressen, Systembolag och Apotek. Promenerar du åt andra hållet finns Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice och en stor ICA Maxi.I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll, Golfbaren vid Kristineberg och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här ligger Kungsholmens mest populära badställe! Sommartid flockas människor i alla åldrar vid badklipporna. Vid kallare väder finns även en bastu vid Fredhälls badklubb. Här finns både parker och lekparker, exempelvis Spårvagnsparken, Uggleparken och lummiga Kristinebergs slottspark samt flera skolor. För den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan ett utmärkt utgångsläge för att springa Kungsholmen runt. Dessutom finns både minigolf och båtklubbar i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 9 minuter, från stationerna Thorildsplan och Kristineberg.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stagneliusvägen 32, 2tr, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad