Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Stagneliusvägen 32, 2 tr

Slutpris: 3 225 000 kr

Stagneliusvägen 32, 2 tr

Balkong i fritt läge!

Balkong // Fritt läge // Insynsfritt // Stilrent renoverat // Ljust och luftigt // Tvättmaskin och diskmaskin // Öppen planlösning // Två förråd

Välkommen till en ljus och fin lägenhet med en stor balkong i fritt läge! Bostaden har genomgående ljusa och fina ytskikt! Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet, som rymmer både soffa och matbord samt har en fin detalj i en vacker takrosett. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror såsom exempelvis en integrerad diskmaskin. Badrummet är stilrent renoverat och år utrustat med exempelvis golvvärme och tvättmaskin. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och i hallen har du utmärkt förvaring i form av en klädkammare och garderober.

Föreningen är välskött och amorterar regelbundet samtidigt som föreningen har en gedigen renoveringshistorik. Vid årsskiftet hade föreningen ca 1.3 miljoner i kassan.

Här bor du i lugnt toppläge i en idylliskt belägen fastighet på Kungsholmen/Fredhäll. Grönskande omgivningar och klippbad alldeles i närheten. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv. Ett par kvarter bort hittar du service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Ytterligare en bit bort finns Lindhagensgalleria, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Det finns även trevliga restauranger såsom exempelvis Solstugan och vid Hornsbergs Strand finns en mängd restauranger. Även trendiga Hornstull finns på nära avstånd över bron. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana vid Kristineberg och Thorildsplan. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området.

Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stagneliusvägen 32, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad