Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Stagneliusvägen 23, 2 tr

Slutpris: 3 330 000 kr

Stagneliusvägen 23, 2 tr

Balkong i högt läge mot grönska!

Balkong mot lummig grönska // Optimal planlösning // Rikligt ljusinsläpp // Ljusa ytskikt // Högt läge mot grönområde // Mysigt närområde // Nära klippbad // Takterrass i föreningen

Välkommen till en charmig bostad med en balkong mot den lummiga grönskan. Husets läge gör att du får en hög och luftig känsla i lägenheten. Planlösningen är optimal med ett vardagsrum, som rymmer matbord, soffa och även en arbetsplats om så önskas. Vidare har du ett sovrum med plats för dubbelsäng. Köket har bra förvaring och goda arbetsytor samt bevarade detaljer. Badrummet är tidlöst kaklat i vitt med badkar. Bra förvaring i hallen och sovrummet.

Föreningen är välskött och har en bra belåningsgrad. Det finns också en härlig takterrass och bastu i föreningen.

Här bor du i lugnt toppläge i en idylliskt belägen fastighet på Kungsholmen/Fredhäll. Grönskande omgivningar och klippbad alldeles i närheten. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv. Ett par kvarter bort hittar du service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Ytterligare en bit bort finns Lindhagensgalleria, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Det finns även trevliga restauranger såsom exempelvis Solstugan och vid Hornsbergs Strand finns en mängd restauranger. Även trendiga Hornstull finns på nära avstånd över bron. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana vid Kristineberg och Thorildsplan. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close