Såld

Fullerö, Uppsala

Stackmolnsvägen 89 A

Slutpris: 1 850 000 kr

Stackmolnsvägen 89 A

Fint planerad 2:a i markplan med fantastiskt trädäck i soligt västerläge!

Charmigt lägenhetsboende i tvåplanshus av trä som tagits fram i ett samarbete mellan Skanska och IKEA. Konceptet går ut på att kombinera funktion, hållbarhet samt design och man har verkligen lyckats!

Här bor ni i markplan med egen, möblerbar entré via trädäck. Bostadens yta fördelas på stort våtutrymme med dusch och tvättutrustning, kök och vardagsrum i öppen lösning som rymmer rejält matsalsbord, soffgrupp samt ytterligare möblemang, sovrum ger plats åt dubbelsäng och ett mindre rum som är avsett för förvaring/klädkammare men som många väljer att göra till barnrum eller arbetsrum.

Solen fångas upp av ett stort trädäck i väster med gott om plats för möblemang och egna planteringar. Trädäcket nås via bostadens vardagsrum och ett par trappsteg ner finns gräsplätt med omgivande buskage.

Brf BoKlok Saturnus är en förening från år 2018 med trevliga innergårdar innehållandes lekplats, stora gräsytor, grillplats och odlingsmöjligheter. Varje bostad har ett externt förråd om ca 5,5 kvm som är placerat på den egna gården. En parkeringsplats med elstolpe tilldelas bostadsrättsinnehavaren för 250 kr/mån om så önskas och det finns ytterligare parkeringsmöjligheter på kringliggande gator.

Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns närbutik, tvätthall, bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburne har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad