Till salu

Fullerö, Uppsala

Stackmolnsvägen 83A

2 095 000 kr
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 578 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Stackmolnsvägen 83A

Fint planerad 3:a i markplan med fantastiskt altan i soligt söderläge!

Välkommen till en trivsam lägenhet belägen på första våningen i charmigt trähus om två plan. Här bor ni med egen, möblerbar entré via trädäck. Bostadens yta fördelas på stort våtutrymme med dusch och tvättutrustning, kök och vardagsrum i öppen lösning som rymmer rejält matsalsbord, soffgrupp samt ytterligare möblemang och de båda sovrummen ger plats åt dubbelsäng.

Solen fångas upp av en härlig altan i söder med gott om plats för möblemang och egna planteringar. Altanen nås via bostadens vardagsrum och ett par trappsteg ner finns gräsplätt med omgivande buskage.

Brf BoKlok Saturnus är en förening från år 2018 med trevliga innergårdar innehållandes lekplats, stora gräsytor, grillplats och odlingsmöjligheter. Varje bostad har ett externt förråd om ca 5,5 kvm som är placerat på den egna gården. En parkeringsplats med elstolpe tilldelas bostadsrättsinnehavaren för 300 kr/mån om så önskas.

Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburne har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 4 juni, 14:15 - 14:45
Anmäl mig

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad