Såld

Valsätra, Uppsala

Stackmästarvägen 17

Slutpris: 5 560 000 kr

Stackmästarvägen 17

Mycket välskött och smakfullt hus med källare och carport, beläget i ett barnvänligt område!

Mycket välskött och smakfullt kedjehus på 108+99 kvm med källare och carport. Här erbjuds ett hus i gott och välbehållet skick, med stora renoveringar utförda under de senaste åren, generösa sällskapsytor och gott om förvaringslösningar. Lugnt och barnvänligt beläget med nära anslutning till grönområden och smidig anslutning till stadskärnan.

Ytan fördelar sig på en ljus och välkomnande entré med goda avhängnings- och förvaringslösningar. I anslutning till entrén finns en gästtoalett. I dagsläget finns fyra sovrum med garderober, men tack vare den flexibla planlösningen finns möjlighet att öppna upp om större sällskapsytor om så önskas. Vägg i vägg med det ena sovrummet finns ett väl tilltaget vardagsrum och fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna samt utgång till bostadens framsida. På motsatt sida från vardagsrummet finns köket som är fullt utrustat och mycket rymligt med trevliga sällskapsytor, här får du plats med ett större sällskap vid matbordet. På entréplan finns även ett badrum med dusch och ljusinsläpp från takfönster.
I källarplan finns ännu ett sovrum, vardagsrum, samt ett hobbyrum som idag används till förvaring. Här finner ni även den fantastiska tvättstugan som är inredd med dusch och bastu. Husets altan når du från sidan av bostaden där härlig plats för umgänge och avkoppling finns. På husets grönskande baksida i sydvästläge, finns även en lättskött gräsyta som är omgiven av vackra träd och planeringar. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i separat förrådsbyggnad intill carporten.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor du med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, postombud, bibliotek, affärer, Systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med goda bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Välkommen till detta rymliga kedjehus med ett barnvänligt läge och med cykelavstånd till city!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stackmästarvägen 17, Såld i Valsätra, Uppsala Planlösning från Stackmästarvägen 17, Såld i Valsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad