Såld

Luthagen, Uppsala

Stabby Allé 13 D

Slutpris: 1 600 000 kr

Stabby Allé 13 D

Mysig etta i fina kvarter!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet, lugnt beläget i omtyckta Luthagen/Stabby!

Planlösningen erbjuder rymlig hall med gott om förvaring och inbyggd garderob, ljust badrum med badkar, rum med plats för säng och soffa samt ett renoverat kök med matplats invid fönster. Från rummet når du balkongen som har bra plats för utemöbler.

BRF Åkern är välskött och har mycket god ekonomi. Här finns en trevlig innergård med fina trädgårdsanläggningar, trädgårdsmöbler samt utegrill till medlemmarnas förfogande. Föreningen har även ett eget motionsrum och erbjuder möjlighet till plantering i odlingslotter.

På Stabby Allé 13 B bor du med ett fantastiskt läge! Stadskärnan når du med en promenad på endast 15 minuter. Det finns även goda bussförbindelser i området. Ekonomikum, universitetsområdet och all dess nationsliv ligger med ett nära och bekvämt avstånd. Samtidigt som ni får det optimala läget till city har ni också naturen och bl a Stabby elljusspår precis runt hörnet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stabby Allé 13 D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad