Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Stabby allé 11A

2 295 000 kr
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 618 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1952
Stabby allé 11A

Trevlig 2:a med renoverat kök och balkong mot fin innergård i västläge med kvällssol!

På Stabby Allé 11 A väntar en optimalt planerad tvårummare, belägen på andra våningen med hiss från markplan. Njut av ett renoverat kök med delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet med utgång till balkong i västerläge, stort sovrum med walk-in closet och stamrenoverat badrum med dusch. Gott om förvaring i walk in closet, garderober och tillhörande förråd.

Stabil förening som erbjuder medlemmarna tvättstugor med tillhörande torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och en välutrustad motions/träningslokal samt ett övernattningsrum

På Stabby Allé 11 A bor man i ett mycket eftertraktat område med närhet till såväl restauranger, service och butiker som strövområden och löpspår i Stabbyskogen. Endast en kort promenad till Ekonomikum, och på några minuters cykeltur är man nere i city. Bra bussförbindelser till stan, samt bra pendlarläge från "Bärbyleden"

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Stabby allé 11A, Snart till salu i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad