Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Persgatan 47 D

Slutpris: 2 995 000 kr

S:t Persgatan 47 D

Fin fiskbensparkett och 2,70 meter i takhöjd, ett boende med äldre charm och närhet till centrum!

Välkommen till slutet av S:t Persgatan, till en trerummare i gavel med rum i fil, fin fiskbensparkett och en takhöjd på 2,7 m. Lägenheten ligger bekvämt med en halvtrappa upp utan insyn. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsytor och garderob samt klädkammare, Hagakök med parkettgolv och bevarat kallskafferi, stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin, matsal, stort vardagsrum med utgång till balkong, ett mindre sovrum med hörnfönster och större sovrum med egen klädkammare. Väggen mellan matsalsrummet och vardagsrummet har skjutdörrar vilket skapar mer ytor att möblera på. Mysig balkong med utsikt mot föreningens välskötta trädgård, sol från förmiddag till sen eftermiddag.

Bostaden är uppmätt till 75 kvm (protokoll finns), enligt bostadsrättsföreningen är angivet 72,5 kvm.

Kort kö till föreningens p-platser.

Brf St Per är en mellanstor förening som är både stambytt och har genomfört de flesta stora renoveringarna i fastigheten, så som tak, bytt fönster, fasad, balkonger och tvättstugan. Under 2015 har det genomförts en OVK-besiktning med godkända resultat. Föreningen är mycket stabil och har god ekonomi. Till lägenheten ingår även tre förråd. Alla lägenheter i föreningen har säkerhetsdörrar. Föreningen har dessutom ett gemensamt bostadsrättstillägg som gör att medlemmen endast behöver teckna hemförsäkring.

På S:t Persgatan 47 D bor man i populära Höganäs med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till centralstationen för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader. På torget finns även Uppsala konsert och kongress där man kan uppleva både konserter och andra evenemang. I närheten finns också flera gym. Med kort promenad är man nere i centrum.

Vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 47 D, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad