Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Persgatan 40 A

Slutpris: 2 600 000 kr

S:t Persgatan 40 A

Välplanerad lägenhet med bra pendlarläge och balkong!

Välplanerad och snyggt renoverad lägenhet i välskött förening med låga månadsavgifter. Lägenheten upplevs som ljus tack vare läget på våning 3 av 3 och helt ostörd tack vare att det är gård på ena sidan och återvändsgata på andra sidan.

Stilrent kök renoverat 2018 med gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor och full maskinell utrustning. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge. Fräscht stamrenoverat badrum med dusch och förberedelse för installation av tvättmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggd förvaring i tre garderober. Praktisk hall med plats för avhängning och bra förvaring i två garderober. Bra extra förvaring i ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Alriksgårdarna är en välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och bl.a. tvättstuga, bastu och förvaringsutrymmen i källaren. I månadsavgifterna ingår bl.a. bredband och man har gemensamt elavtal för att hålla kostnaderna nere. Många renoveringar är genomförda med bl.a. nya fönster och lägenhetsdörrar från 2013. Populärt läge i Höganäs med kort promenadavstånd till stationen och centrum. I närområdet finns restauranger, tre olika gym, mataffärer och övrig service i affärshuset Kvarnen.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 40 A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad