Såld

Centrum, Uppsala

S:t Persgatan 32C

Slutpris: 2 385 000 kr

S:t Persgatan 32C

Centralt belägen och bra planlösning

En mycket fin tvåa med optimal planlösning mitt i stan men ändå med lugnt läge. Utmärkt läge för dig som vill bo centralt med närhet till resecentrum. Även perfekt läge för dig som studerar och vill ha nära till alla institutioner som finns i stan.

Planlösningen fördelar sig på sovrum med förvaring i form av tre garderober och plats för dubbelsäng, kokvrå med vita köksskåp, helkaklat våtutrymme med golvvärme och duschplats samt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen i söderläge och i hallen finns två garderober för förvaring samt hatthylla. Genomgående ljusa och smakfulla färg- och materialval sa. Tillhörande förråd i källaren.

Lägenheten finns i fastighet som är uppförd 2002 med hiss från markplan och med parkeringsplatser i garage i källaren dit hissen går. Förening med stabil ekonomi där man flera år haft avgiftsfri månad och där värme, varm/kallvatten samt bredband (100Mbit/s) ingår i avgiften. Garageplatser finns att hyra för endast 700 kr/mån, för närvarande ingen kö.

På S:t Persgatan 32 bor man centralt med kort gångavstånd till både citykärnan och Resecentrum varför läget passar utmärkt för såväl pendlaren som för den vill bo citynära. I grannhuset bredvid finns träningsanläggning i form av Friskis och Svettis medan grannen mittemot är affärshuset Kvarnen där all tänkbar service du behöver i din vardag finns att tillgå.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 32C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad