Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Persgatan 29

Slutpris: 2 525 000 kr

S:t Persgatan 29

Topprenoverad tvåa med rymlig planlösning, belägen mycket centralt i Höganäs!

Ljus och rymlig tvåa med ett mycket centralt läge i Höganäs! Här bor du mitt i centrum med direkt närhet till all tänkbar service som kan önskas.
Hela lägenheten har smakfullt renoverats och håller ett genomgående modernt och fint utförande. Här får du nya ytskikt varav golv av ekparkett och vita väggar, nytt kök med bl a bänkskiva i svart granit och vita köksluckor samt nytt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin!
Planlösningen fördelar sig på ett ljust och fräscht kök med plats för matbord samt utgång till lägenhetens balkong, ett stort vardagsrum med plats för den större soffgruppen samt matbord och ett sovrum som rymmer dubbelsäng och annan önskad möbel. Till detta får du även en mycket rymlig och inbjudande hall med plats för möblemang och förvaring i klädkammare samt ett mycket smakfullt badrum från 2022.

Brf Fröj är en trivsam förening med god ekonomi och håller bra standard i föreningens samtliga fastigheter. Här finns hiss från markplan, övernattningsrum, samlingslokal och bastu. Den inhägnade innergården är en mycket inbjudande och trevlig oas med flertalet sittplatser, grillplats och lekplats för boende att nyttja. I denna avkopplande och rofyllda miljö är det svårt att tro att Uppsalas stadskärna ligger direkt utanför porten.

I Höganäs bor du nära granne med affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, Systembolaget, apotek, blomsterhandel och flertalet populära restauranger. Närhet till gym och intilliggande parker. Promenera till centralstationen gör du på endast några minuter och lika nära har du den centrala stadskärnan. Bra bussförbindelser i närheten till fastigheten!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 29, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad