Såld

Centrum, Uppsala

S:t Persgatan 23 B

Slutpris: 3 475 000 kr

S:t Persgatan 23 B

3a i toppskick med generösa sällskapsrum och stor uteplats mot lugn innergård, belägen mitt i city!

Välkommen till denna mycket trevliga och moderna bostad med ett eftertraktat läge i "Gamla Mejeriet". Här bor du mitt i centrum med direkt närhet till all tänkbar service som kan önskas. Lägenheten är rymlig och med sina vidsträckta fönsterpartier som ibland löper från golv till tak ger det dig en fin känsla av rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finner du en lägenhet i genomgående mycket bra skick, smakfulla materialval och färger samt generös takhöjd. Detta är en lägenhet du inte vill missa!

Planlösningen fördelar sig på ett gediget kök med plats för stor matgrupp, med en delvis öppen planlösning som naturligt delar av mot det rymliga vardagsrummet med nisch. En trevlig uteplats mot föreningens innergård och två gedigna sovrum varav den ena har en klädkammare. Till detta får du även ett badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är belägen i populära brf Mejeristen som har mycket god ekonomi och håller bra standard i föreningens samtliga fastigheter. Här finns övernattningsrum och hiss från markplan som bl a går ner till garage i källarplan (kort kö i dagsläget). Innergården är mycket inbjudande med två gårdshus från 1800-talet, föreningen har lyckats skapa en trevlig oas med flertalet sittplatser, grillplats och lekplats. I denna avkopplande och rofyllda miljö är det svårt att tro att Uppsalas stadskärna ligger direkt utanför porten.

Anmäl ditt intresse idag! Försäljningen planeras att ske under vår/sommar och tillträde kan erbjudas mot hösten!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 23 B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad