Såld

Centrum, Uppsala

S:t Persgatan 23 A

Slutpris: 6 000 000 kr

S:t Persgatan 23 A

Gavellägenhet med massor av ljus i populära Brf Mejeristen med balkong & snabb åtkomst till p-plats!

Kommande försäljning med planerade visningar under hösten 2023. Kontakta mäklaren för mer information!

Mycket välplanerad våning på 123 kvm och 5 rum som bjuder på ett insynsskyddat och ljust gavelläge med den unika kombinationen av lugn och city-läge!

Den inbjudande bostaden med fönster i tre väderstreck välkomnar med generösa rum och öppna umgängesytor med bland annat representativt vardagsrum, trevligt matrum med plats för stora sällskap och ett stort välutrustat kök. Härlig, ljus loggia som nuvarande ägare använt som en behaglig läshörna med utsikt mot den gröna allén vid Österplan. De tre sovrummen är avskilt belägna in mot föreningens innergård. Det största sovrummet har direkt åtkomst till det stora badrummet med dusch och tvättstuga. Det mindre badrummet är också utrustat med dusch och praktiskt beläget i anslutning till hallen, perfekt när man har gäster!

Lägenheten är belägen i populära brf Mejeristen som har mycket god ekonomi och håller bra standard i föreningens samtliga byggnader. Ett bekvämt boende där man når såväl lägenheten som källare och garage med hiss från markplan. I föreningen finns ett bokningsbart övernattningsrum med fyra bäddar och badrum. Bra förvaring till bostaden i ett stort källarförråd.

Njut av en fantastiskt levande och grönskande innergård med träd av alm och lind som är jämnåriga med ursprungsbyggnaden - här finns något att erbjuda för såväl ung som äldre. Föreningen har lyckats skapa en trevlig oas med flertalet sittplatser, grillplats och lekplats. Varje år hålls också en uppskattad fest för medlemmarna, vilket lett till mycket god sammanhållning i föreningen! I denna avkopplande och rofyllda miljö är det svårt att tro att Uppsalas stadskärna ligger ett stenkast från porten.

Nya medlemmar garanteras att få en garage- eller parkeringsplats inom tre månader från inflyttning. Föreningen har en egen hemsida på wwww.mejeristen.se där du gärna kan läsa mer information.

Här bor ni med ett utmärkt pendlarläge bara några minuter från resecentrum. Nära till all tänkbar service med bara ett kvarter till affärshuset Kvarnen, Vaksala torg samt någon minuts promenad till restauranger och shopping i City. Perfekt för er som vill ha sitt hem mitt i centrum, men ändå med lugn och avkopplande atmosfär.

Denna bostad bör upplevas på plats, välkommen att kontakta mäklaren med ert intresse redan idag!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 23 A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad