Såld

Centrum, Uppsala

S:t Persgatan 18 A

Slutpris: 1 950 000 kr

S:t Persgatan 18 A

Mycket fin etta med ett fantastiskt läge!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1:a om 41kvm, mitt i city med endast några hundra meter till stationen och stadskärnan!

Med ett helt fantastiskt läge mitt i city finner ni denna fina etta med sovalkov. Här bor man med direkt närhet till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Cykel- och promenadavstånd till Universitet och nationer. Mycket bra pendlingsmöjligheter med en kort promenad till tågstationen.

Bostaden är ljus, mycket välplanerad och bjuder på genomgående fina ytskikt samt generös takhöjd. Välutrustat och stort kök med matplats, vardagsrum med sovalkov, ett fint badrum, bra förvaring i hall samt vindsförråd.

Välkommen på visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Persgatan 18 A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad